Flank Esports - Yeni Nesil Espor Medyası
Espor Haberleri Luger, tekliflere açık olduğunu duyurdu!

Luger, tekliflere açık olduğunu duyurdu!

Sezona as takımda başlayıp akademiye geçen Luger, 1907 Fenerbahçe Espor ile olan sözleşmesinin devam ettiğini ancak gelecek teklifleri değerlendirebileceğini duyurdu.

2020 sezonuna HiRit, Mojito, Blue, Luger ve Wendelbo ile başlayan 1907 Fenerbahçe Espor, belirli bir haftanın ardından alt koridorunda değişikliğie gitme kararı aldı. Royal Youth'tan HolyPhoenix'i transfer eden ekip yıldız nişancının yanına ise yakın arkadaşı başarılı destek Farfetch ile anlaşmaya vardı. Bu transferlerin ardından Wendelbo ile yollar ayrılırken Luger akademi takımına geçti. Genç nişancı, yaptığı açıklamada takımıyla olan sözleşmesinin devam ettiğini ancak gelecek teklifleri değerlendirebileceğini duyurdu.

Genç yaşına rağmen bir süredir espor sahnesinde yer alan Luger, Team Turquality ile piyasaya ilk adımını attı. VFŞL'de ilk kez Dark Passage forması giydi. Galakticos'ta Ruvelius'un ceza almasıyla VFŞL'de bir kez daha oynama şansı bulan nişancının bir sonraki durağı Royal Youth oldu ancak burada maça çıkmadan 1907 Fenerbahçe Espor'a transfer oldu. Fenerbahçe'de bu sezonun başında as kadroda yer aldı.

Şampiyonluğun en büyük adaylarından Fenerbahçe, Luger'i akademiye yollayarak Neos'u as kadroya çıkardı. Birkaç hafta sonra ise HolyPhoenix'i transfer etti. Takım, Akademi Ligi'nde play-off'lara kalamadı. Luger, yaptığı açıklamada yurt dışından gelecek tekliflere öncelik vereceğini belirtti. Bakalım Luger'in bir sonraki durağı neresi olacak?