LPL'in yeni organizasyonlarından eStar, dörtte dört yaparak liderlik koltuğuna oturdu.
Çin'de meydana gelen corona virüs salgını nedeniyle bir süre ara verilen LPL heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Verilen ara sırasında Scrim League adında farklı ve online bir turnuvayla seyircilerin karşısına çıkıldı. eStar burada çıktığı 3 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. LPL'de ise durum çok farklı. Ligde ikinci haftanın yarısı tamamlandı ve çiçeği burnunda organizasyon güncel olarak maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturuyor.
Kağıt üstünde diğer takımlara kıyasla çok daha mütevazi bir kadrosu olan eStar, LDL ekiplerinden Royal Club'dan 3 oyuncuyu kadrosuna kattı. Bu isimler üst koridor Xiaoibai, orta koridor Cryin ve nişancı Wink. Ormancı Wei son olarak Young Miracles, destek ShiauC ise Flash Wolves'da oynadı. Kadrodaki 4 oyuncu Çin, destek ShiauC ise Tayvan vatandaşı.
LPL formatına göre mücadeleler 3 maç sonunda tamamlanıyor. Serilerde iki kez kazanan taraf hanesine 1 galibiyet ekliyor. eStar bu haftaya kadar toplam 4 rakibini mağlup etti. Bu maçların ardından en çok göze çarpan isim ShiauC oldu. Tayvanlı destek 4 kez MVP oldu ve bu konuda ligin zirvesinde yer alıyor.
eStar'ın İlk 4 Hafta Sonuçları
- eStar | 2 – 0 | Rogue Warriors
- FunPlus Phoenix | 1 – 2 | eStar
- eStar | 2 – 1 | Suning Gaming
- eStar | 2 – 0 | LGD Gaming