Flank Esports - Yeni Nesil Espor Medyası
Espor Haberleri 2018 VFŞL Yaz Mevsimi 6. Hafta 1. Gün tamamlandı

2018 VFŞL Yaz Mevsimi 6. Hafta 1. Gün tamamlandı

Süper Hafta sonrası playoff dönemecine geçtiğimiz 6. Hafta YC vs. DP serisi ile başladı. Yaşı gereği TCL’de 17 yaş altında oyuncu oynatamayan ekipler Luger’in 17’den gün almasıyla ilk profesyonel maçına çıkan oyuncu ve DP tarafı için büyük bir heyecan vardı. 20 dakikayı sessiz şekilde geri bırakırken DP’de 2 mountain drakei vardı. İlk Kan dakika 24’te Kirei ile gelirken takibinde DP LongB ile ikide iki aldı. 3 mountain drake ile üst üste kule alırken YC cevap dahi veremedi. Dakika 35’te Baron pitinde çıkan savaşta 4 skor alarak maçı kapattı.

İkinci maçta HWA maça hızlı başladı. Üst üste buldukları skorlar ile önce geçen HWA botta ilk kule skorunu veren taraftı. İlerleyen dakikalarda çıkan savaşlarda bulduğu fırsatları skora yansıtan RB altında arayı açtı. Dakika 30da RB kazandığı fighttan sonra rahat bir Baron alarak avantajı top kuleyi alarak sürdü. Burada ace çeken sarı siyahlılar maçı uzatmadan kapattı. HWA ise literatürünü korumaya devam ediyor.

Üçüncü maçta ligin en zıt iki ekibi AUR ile SUP mücadelesini izledik. Early gamei adeta eliyle biçimlendiren Stomaged takımın 4 skoruna 1/0/3 ile katkı sağladı. Stom, Naru’yu oyundan düşüren rota ile GMB’ilk itemı ile kavuşturması, SUP’u drake piti altında çıkan fighta 5 kişi ile gelmesi ile sonuçlandı. Bu dakikadan sonra rüzgârı arkasına alan ekip dakika 23’te Baron pitine konuşlanırken AUR pusudan çıkarak fight verdi. Fight sonrası Baron’a dönen SUP saniyeler içerisinde buffı alması ile AUR sur verdi ve maç 24 dakikada tamamlandı.

Günün kapanışını BUR ile 1907 FB yaptı. Ragner’in Mundo’sunu koridorda rahat ettirmek amacıyla Thaldrin’in Gnar’ını kamplayan BUR, Ragner’i öne geçirdi. Alâmet ile FB’nin mid kulesine göz koyan BUR, beklediği 6 dakika sonunda kule skorunu aldı. Takibindeki dakikalarda çıkan kaotik fightlarda Zergsting’in insiyatifiyle FB bulduğu skorlarla oyuna geri döndü. Dakika 30’da Move skoru üzerine tehditsiz bir Baron alan BUR, Baron ile birlikte botu açan timsahlar burada buffın süresinin dolmasıyla FB’nin top kulesini yıktı. İkinci Baron ile mide dayanan BUR buradan oyunu kapatmasını bildi.