Flank Esports - Yeni Nesil Espor Medyası
Espor Haberleri 1907 Fenerbahçe Espor, Oncan ile anlaştı!

1907 Fenerbahçe Espor, Oncan ile anlaştı!

Lenom'ın aldığı ceza neticesinde hafta sonu üst koridorda kimin oynayacağı belirsizliğini hızlı bir açıklamayla bitiren 1907 Fenerbahçe Espor, 5 Ronin'den ayrılan Oncan ile anlaşmaya vardığını duyurdu.

2021 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi'ne genç oyunculardan kurulu bir kadroyla giren 1907 Fenerbahçe Espor, son haftalarda yakaladığı ivmeyle birlikte playoff potasına yaklaşmayı başardı. Takım kadrosunda herhangi bir değişklik yapıp yapmayacağı merak edilen ekip, bugün yapılan açıklamada suskunluğunu bozdu ve Ondan ile anlaşıldığını duyurdu. Lenom, uygunsuz davranışları nedeniyle Riot Games tarafından bir hafta men edilmiş ve 1000 Türk Lirası ceza almıştı.

Geçtiğimiz sezon TBF'de boy gösteren Oncan, 5 Ronin ekibinin en önemli parçalarından biriydi. 2021 sezonunda ise işler beklenilen gibi gitmedi ve iki Koreli transferine rağmen Vadi'den kötü sonuçlarla ayrılan takım kadroda değişiklik yapmaya karar verdi. Bu değişiklikler sonucunda Pilot ve Oncan takımdan ayrıldı. Oncan'ın takımdan ayrılışıyla yaptığı açıklamaya 5 Ronin tarafından cevap geldi ve taraflar olayı kendi perspektiflerinden anlatarak kafalardaki soru işaretlerini biraz da olsa kaldırdı.

Oncan bu sezon kariyerine Şampiyonluk Ligi'nde devam edecek. 1907 Fenerbahçe Espor ile anlaşan üst koridorun Lenom'ın cezası bittikten sonra da takımda kalıp kalmayacağı henüz belli değil ancak hafta sonu kendisini Vadi'de göreceğimiz kesin. Bakalım 1907 Fenerbahçe Espor bu hafta nasıl sonuçlar alacak?