Flank Esports - Yeni Nesil Espor Medyası
Espor Haberleri 1907 Fenerbahçe Espor, Enatron’un sözleşmesini uzattı!

1907 Fenerbahçe Espor, Enatron’un sözleşmesini uzattı!

VFŞL 2020 Kış Mevsimi şampiyonu 1907 Fenerbahçe Espor, koç Enatrıon’un sözleşmesini uzattığını duyurdu.

2020 sezonuna yeni bir kadroyla başlayan Fenerbahçe, mevsimin neredeyse yarısında büyük değişiklikler yaptı. Alt koridor ve koç ekibine takviyeler yapan ekip bu hamlesinin meyvelerini yedi. HolyPhoenix, Farfetch ve koç Enatron, takıma büyük katkılarda bulundu. Yaz Mevsimi’nde kadrosunu koruması beklenen FB, ilk hamleyi yaptı. Başarılı koç Enatron’un sözleşmesi 2020 Yaz Mevsimi’nin sonuna kadar uzatıldı. 

Sezon başında aldığı kararla kariyerine Royal Youth’ta devam etmek isteyen Enatron, takımın yaşadığı ekonomik sorunlar sebebiyle 1907 Fenerbahçe Espor’a transfer oldu. Ligimizin en bilinen koçlarından biri olan isim, taraftara büyük heyecan yarattı ve seçim yasaklama ekranında iyi işler çıkardı. 1907 Fenerbahçe Espor normal sezonu lider bitirdi ve play-off’lara direkt olarak yarı finalden başladı.

Enatron önderliğindeki FB, play-off’larda ilk olarak Aurora, ardından ise fastPay Wildcats engellerini aşarak şampiyon oldu. Bu başarının en büyük mimarlarından Enatron, takımıyla olan sözleşmesini uzattı ve Yaz Mevsimi’nde farklı bir çatı altında bulunmayacağının mesajını verdi.