Flank Esports - Yeni Nesil Espor Medyası
Espor Haberleri Fujitora Artık Beşiktaş Esports’da

Fujitora Artık Beşiktaş Esports’da

WESG'den ilk altın madalyayı getiren, ülkemizi yurt dışında defalarca başarılı bir şekilde temsil etmiş olan yıldız oyuncumuz Fujitora Beşiktaş Esports'a transfer oldu.

Kaan "Fujitora" Çekli 1995 Almanya, Bremen doğumlu ve Yeditepe Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunudur. Fujitora Türkiye'de Heartstone denince akla gelen ilk isimlerden biridir çünkü kendisi 150.000 dolar ödüllü WESG 2017 turnuvasını kazanan ilk Türk esporcudur. Turnuvalara ilk olarak 2015 yılında katılmaya başlayan Fujitora, 2015 ASUS Rog Summer turnuvasında 17.sırada yer almıştır, hemen ardından katılmış olduğu Fireside Gathering turnuvasında ise şampiyonluk getirmeyi başarmıştır.

Fujitoranın kariyerindeki en büyük sıçrama 2017 yılında olmuştur. Bu yılda katıldığı 4 turnuvadan da galip çıkan espor oyuncusu kendisini dünya'ya tanıtmayı başardı ve ülkemizi yurt dışında gayet başarılı bir şekilde temsil etmeye devam etti. Fujitora ilk takımı olan Zone Esports'ta bir süre forma giydikten sonra, Royal Bandits (Royal Youth) takımına transfer olmuştu. Bu takımda 2 sene kalan Fujitora bu süre boyunca turnuvalara ve elemelere katılmaya devam etti. Bunlara ek olarak, 2018 Global Games Tunuvasında Türkiye takımının da kadrosunda yer aldı. Bu başarılı Heartstone oyuncusu bunlarla kalmayıp yeni transfer olduğu Beşiktaş Esports bünyesinde Taktik Savaşları kadrosunda da yer alacak ve yayınlarında izleyicileri ve takipçileriyle bol bol Taktik Savaşları oynamaya devam edecekmiş gibi gözüküyor. Bakalım Fujitora'nın başarılarının devamı bu takımda da gelebilecek mi?