Flank Esports - Yeni Nesil Espor Medyası
Espor Haberleri 2018 TCL Yaz Mevsimi 4. Hafta 2. Gün

2018 TCL Yaz Mevsimi 4. Hafta 2. Gün

Günün ilk maçı BUR vs. YC idi. Earlyde Elwind focusu BUR’a rahat bir rotasyonun kapısını araladı. Takım savaşlarına önde giren YC, Mojito’nun rakibin ormanındaki pozisyonda kaçırdığı ulti ile BUR skor üzerine skor aldı. Dakika 26da rakibinin red side ormanında yaptığı karşı saldırı sonrası 2 skor alan YC rakibin bot kulesini yıktıktan sonra nexusa dayandı ve ligdeki en erken maçını kapattı.

Günün ikinci maçında zirve yarışı SUP ve HWA arasında oynandı. Fab’ın erken oyunda öne geçmesine mani olan HWA, Armut’a topta rahat nefes aldırdı. Baron önünde dönen dansta SUP skorları topladıktan sonra Baron’un da sahibi oldu. Bu dakikadan sonra macro demons, oyuna ortak olmak adına topa rotasyon gerçekleştirdi ve bunda başarılı da oldular. İkinci Baron geldiğinde HWA burada 4 skor ile SUP’u elemine etti. Baron ardından Elder Drake’i de alan HWA istediği savaşı dakika 43’te buldu ve SUP’un lider koltuğuna ortak oldu.

Üçüncü maça geçtiğimizde RB ile DP karşı karşıya geldi. DP için yeniden yapılanmaya gittiği hafta olarak önemli bir karşılaşma olan RB eşleşmesinde Kirei yine ön plandaydı. Orta oyuna geçtiğimizde ise RB ağırlığını rifte yansıttı. Dumbledoge’un Rakan ulti ile başlattığı takım savaşını RB 4 skor çıkararak vakit kaybetmeden rakibinin turretlerine dayandı ve zirve takibindeki bu önemli haftada 7. zaferini aldı.

Günün son karşılaşmasında FB ile AUR karşılaşmasını izledik. Dakika 9’da botta toplanan iki takımdan sadece padden düştü ve skoru Rogu’da kaldı. 2 drake sahibi FB, 31. dakikada rakibinin koridorunda kaotik bir savaş verdi ve altın farkını daha da açtı. Dakika 36’da AUR’un topında çıkan savaşta Frozen ve padden insiyatifleri ile oyuna tutunan FB buradan tam 4 skor çıkardı ve günü galibiyetle kapattı.