Flank Esports - Yeni Nesil Espor Medyası
Espor Haberleri 2018 TCL Yaz Mevsimi 3. Hafta 2. Gün

2018 TCL Yaz Mevsimi 3. Hafta 2. Gün

Gün, BUR ve HWA maçı ile açıldı. HWA’dan ligin ilk Brand picki Revanche için geldi. Earlyde Ragner ve Hades’in bulduğu skorlar ne yazık ki BUR’un bir snowball yakalamasının kapısını aralamadı. Trix’in yardımı ile iki skor gören Armut’un Urgot’ı takımın ana hasarına dönüştü. Dakika 30’a kadar girilen takaslarda iki taraf da altınla ayrılsa da maçın kilit noktası Baron önünde yakalanan Tolerant oldu. Takım arkadaşına yetişemeyen BUR geri çekilerek Baron’u hediye etti. Baron sonrası drakei de alan HWA maçı 32 dakikada bitirdi. Early gamede geriye düşen Ragner’in Darius’u maç boyunca beklenen güç patlamasını yaşayamadı.

İkinci maçta ise üst sıraları arzulayan YC ile playoff buffını görmemiş AUR kozlarını paylaştı. Early gamede proaktif bir varsa o da Wisdom’dı. Sürekli inişli çıkışlı bir grafik çizen oyuncunun yaptığı gankler skor ile sonuçlandı. Noc+Shen sinerjisini konuşturan AUR, Wisdom’ın başlattığı savaşlarda önde çıktı. Bu dakikadan sonra snowballu yakalayan AUR aldığı Baron sonrası son bir saldırı ile rakibinin Nexus’unu yıktı.

Üçünü maçta DP ve 1907 FB kozlarını paylaştı. Godl funneling uygulayan FB Zergsting’in Braum’unu mide yerleştirdi ve Frozen’ı Morgana ile bota gönderdi. Başlangıçta çarklar FB için düzgün işlese de verilen ilk kan sonrası bütün kaynakların Move’a ayrılmasıyla FB earlyde altında geriye düştü. Mid game ilerlerken FB, Move’un meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başladı. Dahil olduğu tradeleri skora çeviren Move FB’yi rotasyonlara hazırlayan kişiydi. Drakeleri toplayan FB maçı kapatmak adına rakibinin top kulesini açtıktan sonra Nexus’a girdi ve haftanın ilk galibiyetini aldı. Diğer yandan DP ise artık iddiasını kaybetti.

Günün son karşılaşması yükselişte geçen RB ile lider SUP arasındaydı. Oyun başında alınan 2 skor RB’yi rahatlatmaya yetmedi. 11. dakikada botta buluşan ikili Broken Blade’in tripleıyla altında öne geçti ve bot kuleyi açtılar. İlerleyen dakikalarda SUP toparlanıp kendini fightlara hazırlasa da bu çatışmalarda iki taraf da altın avantajı ile ayrıldı. Rakibinin bot kulesine dayanan RB burada BB’nin muazzam oyunu ile rakibini ters köşe yaptı ve lider SUP’u kanatmayı başardı.