Flank Esports - Yeni Nesil Espor Medyası
Espor Haberleri 2018 TCL Yaz Mevsimi 2. Hafta 2. Gün

2018 TCL Yaz Mevsimi 2. Hafta 2. Gün

Günün açılışı HWA ile AUR arasında oynanan maç ile başladı. HWA Innaxe’ı Kai’Sa ile ormana gönderirken Trix ise Braum ile mide geçti. AUR tarafındaysa Rain’in ellerinde Yasuo vardı. Botta kaotik bir savaş veren ekiplerden HWA skor perdesini aralarken AUR 3 skor çıkardı. Avatanjını objektifere yansıtan AUR, HWA ile girdiği savaşlarda başa baş çıktı. AUR’un başladığı Baron’a ultisi ile dahil olan Innaxe Baron’u HWA’ya kazandırdığı gibi düştü. 3 mountain+2 ocean drake ile HWA’nın son hücumuna karşı koyamayan AUR maçı elleriyle HWA’ya hediy e etti.

Günün ikinci maçında BUR, RB’yi ağırladı. Yasaklama ekranın Yasuo’ya yönelmeyen RB’yi, Hades’in yönelmesi ise cezalandırma niteliğindeydi. Botta skor gördükten sonra oyuna ağırlığını yansıtmaya başlayan Yasuo adeta pickin açıkta bırakılmasının yargısını dağıtıyordu. Stefan ve Milica’nın uyumu da birleşince takım başarılı rotasyonlar sonucu RB’yi saf dışı bırakan BUR ikinci galibiyetini kucakladı.

Üçüncü karşılaşmada 1907 FB ile YC kozlarını paylaştı. Frozen Malzahar picklerken padden Ziggs ile rift’e indi. Objektifler etrafında dönen düelloları kazanan YC iken kulelerde FB rakibin bütün kulelerini yıkan taraftı. YC’nin 2 Baron denemesinde almaya çok yakınken vazgeçmesi maçı n FB’ye kaymasına neden oldu. Özellikle Kai’Sa’nın TP’si olduğu halde Baron’a ışınlanmaması soru işaretiyken Baron sonrası YC’yi tek tek avlayan FB, Thaldrin’in earlydeki üstünlüğü üzerine oynayan takım günü galibiyetle kapattı.

Günün kapanışında SUP ile DP karşı karşıya geldi. DP Xayah+Rakan ikilisini tercih ederken SUP’ta Ezreal ve Thresh vardı. Earlyde harika işlere imza atan bir Kairos vardı. Takımına aldığı insiyatifler ile aradığı takas başlangıçlarını yapan ve önde çıkan taraf olsa da SUP’un macro oyununu konuşturmasıyla DP rakibine yanıt verememeye başladı. SUP’a tek tek yakalanmalar ardından SUP 24 dakikada oyunu kapatmasını bildi. 92% skor katkısıyla GBM maçın adamı oldu.