Efsanevi League of Legends oyuncusu Lee “Faker” Sang-hyeok, Shanghai Masters etkinliği için espor elçisi seçildi. Faker, Çin hükümeti tarafından desteklenen turnuvada onur konuğu olarak yer alacak. 28 Kasım tarihinde başlayacak etkinliğe diğer SKT üyeleri de davet edildi.
Faker için bu resmi bir ünvandan ziyade onur verici bir davet. Dünyanın en iyi League of Legends oyuncusu olarak gösterilen ve esporun en ünlü oyuncusu olan Faker, Shanghai’deki etkinlikte özel konuk olacak.
Shanghai Masters’ta League of Legends, Overwatch, Dungeon Fighter Online ve Warcraft III: Reign of Chaos turnuvaları düzenlenecek. Turnuva Shanghai Sports General Association ve Shanghai Jingan hükümeti tarafından sponsorlanıyor.
SKT turnuvada oynamayacak fakat tüm oyuncular Çin topluluğu ile buluşmak adına davet edildi. SKT’nin 2020 sezonu için oluşturduğu kadro tam olarak açılmadı. Teddy, Faker, Effort ve Cuzz’dan oluşan kadroda üst koridor oyuncusu eksik. Bununla birlikte koç kkOma, Clid ve Khan’ın etkinliğe katılıp katılmayacağı da bilinmiyor.
SKT’den ayrılan Clid, Gen.G’ye transfer olmuştu. Öte yandan Khan ve koç kkOma’nın hangi takıma gideceği konusunda bir bilgi bulunmuyor.