Flank Esports - Yeni Nesil Espor Medyası
Espor Haberleri PUBG 27.güncelleme ana sunucuya geldi

PUBG 27.güncelleme ana sunucuya geldi

PUBG‘nin “en iyi içeriği” olarak duyurulan Güncelleme #27, ana sunucuya geldi. Güncellemeyle ilgili tüm detayları sizler için derledik.

1. Survivor Pass: Wild Card

Güncellemeyle birlikte gelen en büyük yeniliklerden ilki “Survivor Pass: Wild Card” oldu. Bu Pass’te casus film temalı muhteşem yeni kozmetik eşyalar sizlerle buluşuyor. Favori haritana atla ve tarzınla öldür! 

Survivor Pass: Wild Card herkesin ücretsiz ödüller kazanmasını sağlayacak. Aralarında çeşitli yeni kozmetik eşyalar bulunan Premium Survivor Pass’ı satın almak isteyen oyuncular 9,99$ karşılığında bu ürünlere kavuşabilecek. Oyuncuların, yeni seviyelere ulaşıp ödüller ve kuponlar kazanarak Pass’lerini tamamlamaları için 10 haftaları var. 

Ayrıca Wild Card ile birlikte 60’tan fazla ödüle ve PUBG’nin ikinci yıl dönümü vesilesiyle tüm oyunculara özel ve ücretsiz olan 2.yıl Dönüm Şapkası’na kavuşabileceksiniz.

2. Survival Unvan Sistemi

Survival Unvan Sistemi, güncellemeyle beraber gelen bir diğer yenilik. Herkes Sezon 2’den kalan Survival Puanları’na (SP) ne olacağını merak ediyordu. PUBG Corp. ekibi bu puanların sıfırlanmayacağını ve güncelleneceğini söyleyerek herkesin yüreğine su serpti. Yani sıfırdan başlamanıza gerek olmadan oyuna devam edebileceksiniz. Unvan ödülü kazanan oyuncular se ödüllerini yakın zamanda alabilecekler.

3. Silahlardaki yenilikler ve değişiklikler

İşaret fişeğine büyük değişiklikler uygulandı. Yeni HMS olan MP5K ise Vikendi haritasına eklendi, Erangel’deki eşya dengesi ise oyuncuların şikayetleri üzerine dengelendi. 

4. Yeni Silah MP5K

MP5K yepyeni bir hafif-makineli tüfektir ve 9mm mermi kullanır. Vikendi’ye özel yeni ve küçük bir HMS olan MP5K, Vektor’un yerini alacak.

MP5K atış mekanikleri Vector’e benzerlik gösterir, mermi başına daha çok hasarı destekler ancak daha düşük atış hızına ve DPS’e sahiptir. Bu HMS silah aynı zamanda daha çok mermi kapasitesine sahiptir ve 30 mermi kapasitesiyle başlar ve eklenti ile 40’a kadar yükselebilir.

MP5K ana özellikleri:

  • Dakikada 900 mermi atabilen yüksek bir ateşleme hızına sahiptir ve geri tepmesi rahatlıkla kontrol edilebilir
  • Taktiksel bir dipçiğin, farklı türden şarjörlerin, namlu eklentilerinin, kabzaların, lazer işaretçisinin ve elbette dürbünlerin kullanımına olanak sağlayan tüm eklentilere sahiptir.
  • Temel hasar değeri 33’tür.
  • Vikendi’ye özeldir.

Oynanış, silah dengelemesi ve diğer tüm yeniliklere buradan ulaşabilirsiniz: https://www.pubg.com/tr/2019/03/21/guncelleme-27-test-sunucusu-guncellemesi/

Güncellemenin detaylarıyla ilgili aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz: