Flank Esports - Yeni Nesil Espor Medyası
Espor Haberleri Gilius, as takıma geri döndü!

Gilius, as takıma geri döndü!

Schalke 04 Esports ormancısı Gilius, G2 Esports ve Rogue maçlarıyla as kadroya geri dönüyor.

Sezona kağıt üstünde iddialı bir kadroyla giriş yapan Schalke 04 Esports, beklentilerin çok altında sonuçlar aldı. 4'te 0 yapan ekip ilk olarak ormancı değişikliğine gitti ve Gilius'u akademiye yollarken Lurox'u as kadroya yükseltti. Bunun üstüne yapılan nişancı değişikliğinin ardından ilk galibiyetine kavuştu ancak yine de play-off potasına giremedi. Bugün yapılan açıklamaya göre Gilius as kadroya geri döndü. Türk asıllı Alman oyuncu, bu hafta takımla birlikte Vadi'ye inecek.

Kariyerinde birçok farklı takımda oynayan ormancı ülkemizde Beşiktaş Esports forması da giydi. Gittiği takımlarda kalıcı olamadı ancak yine de isminden bahsettirdi. Beşiktaş formasıyla sezonu tamamlamadan ayrıldı ve Ad Hoc Gaming ile anlaşmaya vardı. 2020 sezonunun başında ise Schalke 04 Esports'a transfer oldu.

Schalke, Gilius ile çıktığı ilk 4 maçı kaybetti. Akademi ormancısı Lurox geldiğinde de ilk 3 maç yenilgi aldı ancak FORG1VEN'ın yedeğe çekilip Innaxe'in as takıma yükseltilmesiyle ilk galibiyetlerini aldı. Takım şu anda 5 galibiyet 11 mağlubiyetle 8. sırada yer alıyor. Play-off'lara katılma şansları kalmadı. 

Gilius'lu Schalke 04 Esports, bu hafta G2 Esports ve Rogue karşısına çıkacak.