Yaşadığı finansal problemler nedeniyle 2020 Kış Mevsimi’nde VFŞL’de mücadele etmeyen Galatasaray Esports, 2020 Yaz Mevsimi kadrosunu açıkladı.
2020 yılını bizimle beraber geçirecek olan ve Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi’nde sahnede yer alacak yeni kadromuz: pic.twitter.com/Rqq1kDGooh
— Galatasaray Espor (@GSEsports) January 26, 2020
Gördüğümüz üzere kadroda bir sürpriz bulunmuyor. Duyurulan tüm oyuncuların adı GS ile birlikte anılıyordu. Buna rağmen Tolerant’ın takımın teklifini ekonomik sebeplerden dolayı kabul etmediği açıklamasının ardından takımda yer alması minik bir şaşkınlık yarattı.
Kadroya baktığımızda GS’nin 5 Türk oyuncu stratejisine yöneldiğini görüyoruz. Rollerindeki tüm oyuncuların genç ve gelecek vaat ediyor olduğunu söylemek mümkün.
Bu mevsim herhangi bir takımda yer almayan oyuncuların kariyerlerine bir mevsim ara vermesi profesyonel anlamda performanslarını nasıl etkileyeceği ise büyük bir merak konusu. Worlds hedefleyen ekip ligin durumuna baktığımızda ilk üç sırada yer alabilecek güçte olduğunu da ekleyelim.