Flank Esports - Yeni Nesil Espor Medyası
Espor Haberleri LCS’nin en yüksek KDA’lı oyuncusu: 18/0/33

LCS’nin en yüksek KDA’lı oyuncusu: 18/0/33

Cloud9’nın yeni Danimarkalı Nişancısı Zven LCS 2020’ye 18/0/33 KDA oranıyla bomba gibi bir giriş yaptı. Lige bomba gibi giriş yapan oyuncu hiç ölmeden, en yüksek CSPM ve koridorundaki en yüksek solo kill oranlarıyla Vadi’yi sarsan isimler arasına girdi.


Jesper “Zven Svenningsen koridor arkadaşı Philippe “Vulcan” Laflamme ile LCS’nin ilk iki haftasında 4 mücadeleyi de kazanarak alt koridoru domine etti ve sezonun yıldız isimleri arasına girdi. 
18 öldürme, 33 asist, 0 ölüm, 9.7 CSPM gibi istatistiklerle öne çıkan oyuncu liginde ve koridorunda hemen hemen her istatistikte birinciliği elinde tutuyor. 
Zven son iki yıldır Team SoloMid’in problemlerinden biri olarak görülüyordu. Geçen sezon büyük beklentileri olan takımın Zven ve Mithy’nin kadroya dahil olmasıyla birlikte Worlds’e kılpayı, takımın tarihinde ilk kez, katılamadı. Birçok problem buna sebep olmuş olsa da Zven suçun büyük bir kısmını üstlendi.
Bu sene ise, C9’nın orijinal kadrosundan son kalan Sneaky ile yer değiştirdi ve C9 fanları da haklı olarak bu swap’tan memnun kalmadı ancak son iki haftanın sonuçlarına bakacak olursak bu memnuniyetsizlik uzun sürmeyecek. 
C9 gelecek hafta cumartesi LCS’de FlyQuest ile karşı karşıya gelecek, bakalım Zven liderliği elinde tutmaya devam edebilecek mi?
 


via: dotesports