Flank Esports - Yeni Nesil Espor Medyası
Espor Haberleri 1907 Fenerbahçe Espor tecrübeli ormancıyı gözüne kestirdi

1907 Fenerbahçe Espor tecrübeli ormancıyı gözüne kestirdi

Geçtiğimiz mevsim iyi bir performans sergileyemeyip beklentilerin altında kalan ormancı pozisyonunda birçok kez değişikliğe gitmesine rağmen hiçbir ormancıdan beklediğini tam olarak alamayan 1907 Fenerbahçe Espor, Geçtiğimiz mevsim Team Aurora'nın yarı finalde sona eren VFŞL macerasındaki başarıda büyük pay sahibi olan Mojito'yu gözüne kestirdi.

1907 Fenerbahçe Espor Kış mevsiminde çeyrek finale kadar yükselebilmiş ancak Galatasaray engeline takılmıştı. Ezeli rakipine karşı 3-1 mağlup olan sarı lacivertlilerin kış mevsimi macerası kısa sürmüştü. Sezon başında Wiz ile başlayan ekip daha sonra Agurin ve Stefan ile şansını denemiş lakin istediği başarıyı elde edememişti. Özellikle takıma transferi çok ani olan Stefan çeyrek finaldeki performansıyla taraftardan büyük tepki toplamıştı.

Konumuza dönecek olursak 1907 Fenerbahçe'nin radarındaki Berk ''Mojito'' Kocaman profesyonel kariyerine 2016 yılında Victorius Age takımında başladı. Daha sonra Team Aurora ve Youth Crew gibi takımlarda forma giyen tecrübeli ormancı Youth Crew'da zor günler yaşamıştı. Kötü sezonu geride bıraktığını bomba gibi döneceğini belirten Mojito'nun yediği 3 aylık ban bu beklenen geri dönüşü biraz geciktirdi. Fakat banın sonunda ligimize geri dönenen Mojito güzel bir performans sergileyerek sözünde durdu.

Eğer transfer gerçekleşir ve Mojito 1907 Fenerbahçe Espor'da oynar ise Fenerbahçe yabancı Ormancı-Üst koridor ikilisinden vazgeçmiş olacak. Bu durum 1907 Fenerbahçe Espor'un yabancı hakkını nereye kullanacağı taraftarlar arasında büyük bir merak uyandırdı.