Daha İyi Bir Yarın için Buluşuyoruz!
Flank Esports bu sene 3. kez Red Bull Basement Festival’e katılıyor! Hedef kitlemizle yüz yüze görüşme şansı yakalayacağımız ve Benjo ve Rosa Diaz'ın da alanda olacağı etkinlikte, birebir Flank'i geliştirecek fikirleri dinleyeceğimiz için çok heyecanlıyız. Festivalle ilgili tüm detaylar için sizi haberin devamını okumaya hatta festivale davet ediyoruz!
Yaratıcı fikirleri, sıra dışı insanları, çözüm odaklı girişimleri aynı zeminde buluşturan, açık kaynak kültürüne adanmış Red Bull Basement Festival 18 Mayıs Cumartesi günü Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleşiyor. Saat 09:00 itibariyle kapılarını açan sosyal inovasyon ve girişimcilik kültürüne adanmış bir festival günü seni bekliyor.
Gün boyunca teknolojiden müziğe, çağdaş sanattan yapay zekaya kadar projelerini daha iyi bir yarın için kurgulayan girişimler, ilham verici hikayeleriyle fikir liderleri ve İstanbul’un parlak girişimleri Festival’de daha iyi bir yarını inşa etmek için bir araya geliyor.
Festival’de Seni Neler Bekliyor?
Eğitimler, atölye çalışmaları ve geleceği inşa eden teknolojileri deneyimleme fırsatlarıyla dolu bir güne yayılan bir festivalde; müziğin, sanatın ve teknolojinin yapıcı inovasyon kültürüyle iç içe geçtiği deneyimler seni beklerken, sahnede ilham verici fikir liderleri sahnede sosyal inovasyon kütürünü yeniden tanımlayacak.
Müziğin iyileştirici etkisine odaklanan Dimitrios and The Music Medicine’ın müzikleriyle güne başlanacak olan festivalde; gün boyu sıradışı başlıklar ana sahnede konuşulacak. Gün boyunca daha iyi bir yarın ekseninde buluşan birbirinden farklı bakış açılarını bir araya getirecek yoğun bir ana sahne programı Festival katılımcılarını bekliyor!
İşte Red Bull Basement Festival ana sahne başlıkları:
DIMITRIOS and The Music Medicine
Sosyal İnovasyonu Kutlamak – Çağdaş Yaltı, Red Bull Pazarlama Direktörü
İnsan 4.0 – Oğuzhan Aygören, Boğaziçi Üniversitesi Girişimcilik Merkezi Direktörü & Ali Konyalı, Fotoğraf Sanatçısı
Üret, Onar ve Paylaş – Doğukan Güngör & Ufuk Emin Akengin, Onaranlar Kulübü Kurucu Ortakları
Hayalinin Sesini Aç – Serdar Ekrem Şirin, MUSE Kurucusu & Süleyman Bağırgan, 5ADIM Kurucusu
Yaratıcı Zekanın Yapay Kodları – Mehmet Unal, MUST Kurucusu
5 KİŞİ PODCAST Live – Kerem Okumuş, S360
İyi Patron – Sibel Kaya, Patronlar Okulu Kurucusu
Yıkıcı İnovasyon – Esranur Kaygın, “İnovasyon mu Dediniz?” Yazarı & Sonat Kaymaz, inValue Kurucusu
Değiştir – Zafer Elçik, OTSİMO
İşin Cinsiyeti Olmaz, Ustası Olur – Sibel Ayhan & Seyhun Ayhan, Kadın Ustalar Kurucu Ortakları
Orası Dolu Mudur? – Red Bull Basement University Konukları – Beril Atuk & Ahmed Akyol & Çağrı Furkan Ertürk, HETRA Kurucu Ortakları
Start Up Spotlight by Hackquarters – Esengül Sağdınç, Hackquarters
Yarının İpuçlarını Festival Atölyelerinden Öğren!
Festival boyunca ayrıca Onaranlar Kulübü; Cafe Reparo ile standa getirilen bozuk eşyaları tamir ederken; ATÖLYE, Hackquarters ve Farkındalıkçı ekipleri de hem içeride hem dışarıda daha iyi bir yarını inşa eden ipuçlarını atölye çalışmalarıyla katılımcılara aktarıyor olacaklar.
Yaratıcı Kodlama Atölyesi by ATÖLYE
İleri Dönüşüm Atölyesi by ATÖLYE
Ürün Ameliyatı Atölyesi by ATÖYLE
Growth Hacking Atölyesi by Hacquartes
İşaret Dili 101 by Farkındalıkçı
Girişimci Karizması 101 by Farkındalıkçı
Atölye’lerde yer almak için Festival’e kaydolurken dahil olmak istediğin atölyeyi seçmen gerekli. Sınırlı kontenjanlar için sakın geç kalma!
Değişim Öncüleri Açık Sahnede: Startup Spotlight
Festival gününde öğleden sonra yarını inşa eden girişimler açık sahne alanında katılımcılarla buluşuyor. Festival katılımcıları ve girişimler arasında bir tanışma alanı yaratarak işbirliği ve birlikte yaratım süreçlerini tetiklemek amacıyla gerçekleşen StartUp Spotlight açık sahnesi; katılımcıların parlak fikirlerini bekliyor.
İşte Start Up Spotlight by Hacquarters sahnesinde yer alacak girişimler: Minorpreneurs, Agrovisio, Tion, Tolkido, AskıdaMama, Mips, Vivoo, Kadın Ustalar, 5ADIM, Flank Esports.
Festival’de Yerini Ayır!
Yaratıcı fikirleri, sıra dışı insanları, çözüm odaklı girişimleri aynı zeminde buluşturan, açık kaynak kültürüne adanmış Red Bull Basement Festival 18 Mayıs Cumartesi günü Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleşiyor. Saat 09:00 itibariyle kapılarını açan sosyal inovasyon ve girişimcilik kültürüne adanmış bir festival günü seni bekliyor. Festival’in tadını doyasıya çıkarmak için sakın geç kalma!
Şimdi kaydol! WWW.REDBULLBASEMENT.COM